Gratis kampeervakantie? Meld je dan aan voor Camp to Go!

Camp to Go zoekt nog kandidaten

Gratis kampeervakantie? Meld je dan aan voor Camp to Go!

Als je graag een gratis kampeervakantie in een splinternieuwe camper, caravan, tenttrailer of (dak)tent wilt: dit zou zo maar eens kunnen als je wordt geselecteerd als kandidaat voor het tv-programma Camp to Go.

Het RTL4-programma, waarvan binnenkort de opnames voor het derde tv-seizoen van start gaan, is namelijk nog op zoek naar kandidaten. De opnamen vinden in augustus en begin september plaats in zowel Nederland als Denemarken.

Aanmelden kan nog steeds

De selectie van de kandidaten is inmiddels gestart maar aanmelden is nog steeds mogelijk. Als deelnemer aan het Camp to Go tv-programma krijg je een nieuwe camper, caravan, vouwwagen of (dak)tent tot jouw beschikking, die je mag gebruiken tijdens een korte kampeervakantie. Jouw ervaringen en avonturen vormen weer de basis van het tv-programma.

Opnamen in Nederland en Denemarken

Het leuke en unieke aan de RTL4 tv-serie is dat de kandidaten zelf een belangrijk deel van hun avonturen filmen. Op die manier krijgen de tv-kijkers een inkijkje in de persoonlijke ervaringen van de kandidaten en kunnen ze hun avonturen van dichtbij mee beleven. Bovendien is presentator “Mister Camping” Sander Janson aanwezig op de tv-kandidaten met tips en tricks te helpen. Hij begeleidt de families en stellen op de campings en wat voor veel plezier en hilarische taferelen zorgt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel