Gratis weekend kamperen in de Achterhoek

kampeerzaken.nlDe Achterhoek is één van de mooiste en meest afwisselende gebieden van Nederland, ideaal voor een korte of langere kampeervakantie. Om het kamperen in De Achterhoek extra aantrekkelijk te maken is er de Camping Card Achterhoek waarmee men tegen een gereduceerd tarief kan overnachten op één van de aangesloten campings. Voor iedereen, die de Camping Card Achterhoek heeft aangeschaft is er bovendien een speciale aanbieding.
 Weekend gratis kamperen
Gedurende het weekend van 28 tot en met 30 maart 2008 (het weekend na Pasen) kan op vertoon van deze Camping Card twee nachten gratis bij 1 van de deelnemende campings worden gekampeerd.
Kamperen tegen voordeeltarief
De Camping Card Achterhoek is exclusief ontwikkeld door en voor de aangesloten kampeerterreinen die op www.kamperenindeachterhoek.nl staan vermeld. Op vertoon van deze kaart betaalt de kaarthouder/kampeerder een gereduceerd tarief. Dit tarief varieert: € 10, € 12 of € 14.
De Camping Card Achterhoek geeft recht op
* een kampeerplaats voor een nacht
* verblijf van twee volwassenen
* plaatsing van auto+caravan+voortent of auto+vouwwagen of auto+tent of kampeerauto met luifel
* elektriciteit (6A met stroomverbruik tot 5 KWh inbegrepen)
* warme douches (op campings, waar met douchemuntjes wordt gewerkt, 1 douchemunt p.p.p.d.)
* maximaal 1 hond (indien honden op de camping zijn toegestaan)
Extra voordeel op attracties in 2008
In 2007 was de Camping Card Achterhoek (CCA) een groot succes. Duizenden kampeerliefhebbers hebben de kaart aangevraagd en gebruikt. Voldoende reden om ook in 2008 deze kaart uit te brengen. Bijzonder is, dat de kaart nu nog meer voordeel gaat opleveren. Het Achterhoeks Bureau voor Toerisme heeft een aantal dagattractiebedrijven bereid gevonden tijdens de geldigheid van de kaart (tot 1 juli en na 1 september) ook voordeel te bieden. Zij bieden de CCA-houders korting op de entree.
Meer info op www.kamperenindeachterhoek.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel