Destination X: Holland Edition – win gratis weekend kamperen

kampeerzaken.nlReisorganisatie Ecamp lanceert een ludiek spel op social media websites waarmee verschillende prijzen te winnen zijn. Onder de naam ‘Destination X: Holland Edition’ moeten deelnemers over een periode van vijf dagen een bestemming in Nederland raden.

 

Elke dag krijgen de deelnemers een stuk van een doolhof dat leidt naar een camping in Nederland. Door het spelen van verschillende spelletjes komt men er achter welke route ze door het doolhof moeten volgen. 


 

Hoofdprijs: weekend kamperen

Uiteindelijk komt men op één van de Ecamp campings in Nederland uit. Via een laatste spel arriveert men op de eindbestemming: een bepaalde plek op de betreffende camping. Wordt deze locatie goed geraden dan maakt men kans op de hoofdprijs: een weekend weg op deze camping in de meivakantie. Ecamp wil middels deze online actie extra aandacht vestigen op Nederland als kampeerland. 

 

Elke dag kans op prijzen

Het spel start op maandag 11 april en loopt tot en met vrijdag 15 april. Naast de hoofdprijs maken deelnemers iedere speeldag eveneens kans op een dagprijs waaronder bijvoorbeeld een fietstas, een hippe barbecue of een box met gidsen vol wandelroutes door heel Nederland.
 

Social media websites

Het spel kan 11 april gespeeld worden op de Ecamp Facebook en Hyves pagina’s, waar dan ook nadere tekst en uitleg te vinden is.

Like dit artikel
Tweet dit artikel