Gregory daypacks Diode & Anode, Sigma & Signal

Diode & Anode, Sigma & Signa

Diode & Anode, Sigma & Signal: nieuwe dagrugzakken van Gregory.

De vier nieuwe dagrugzakken die het Amerikaanse merk Gregory op de markt brengt, zijn praktische rugzakken waarmee je lekker op pad kunt gaan. Het grote volume zorgt voor een breed toepassingsbereik.

Door het niet al te opvallende uiterlijk kun je ze niet alleen recreatief maar ook prima zakelijk gebruiken wat de rugzakken voor vele toepassingen geschikt maakt.

De Diode en Anode zijn geschikt voor heren, de Signal en Sigma voor dames. Ze komen dit najaar op de markt zijn praktische, universeel toepasbare rugzakken met veel handige, goed doordachte details. Er zijn veel handige vakjes en handige zaken zodat je ook de kleine zaken goed bereikbaar op kunt bergen. De indeling met verschillende vakken is goed uitgekiend. In het hoofdvak vind je alle ruimte voor boeken, schriften en schrijfspullen. De Diode en Signal hebben bovendien een extra vak voor een laptop of tablet, dat ook aan de onderzijde goed is gepolsterd. De Anode en Sigma zijn op hun beurt weer voorzien van een extra vak aan de voorzijde, dat van stretch-materiaal is vervaardigd. Hier kun je alles in doen wat je direct bij de hand wilt hebben. Ook hebben de rugzakken zijvakken van mesh-materiaal, waarin je zaken als drinkflessen in op kunt bergen. Ook is er een speciaal gepolsterd vak voor (zonne)brillen, die je daarin ook zonder brillenkoker op kunt bergen.

De draagconstructie zorgt voor een prima draagcomfort, ook als de rugzakken behoorlijk gevuld zijn. De schouderriemen zijn goed verstelbaar, het rugpand is voorzien van een comfortabele polstering en de heup- en borstriem voorkomen dat de rugzak heen en weer schuift.

De herenmodellen Diode (34 liter) en Anode (30 liter) zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren Xeno Navy, Shadow Black en Ferrous Orange. De damesmodellen Signal (32 liter) en Sigma (28 liter) komen in de kleuren Desert Rose, Misty Blue en Mineral Grey op de markt. Het gewicht van de rugzakken ligt tussen 703 en 907 gram. De advieswinkelprijs ligt net onder of rond de 100 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel