Grey Selection 150: actiemodel van LMC

LMC Grey Selection 150

Grey Selection 150: actiemodel van LMC

Je kunt de Grey Selection 150, het nieuwe actiemodel van LMC, herkennen aan de zilvergrijze kleur waarin de cabine is gespoten en de bijpassende graphics waarmee de opbouw is afgewerkt.

Daarnaast heeft LMC, zoals gebruikelijk bij een actiemodel, de Grey Selection 150 voorzien van een aantal extra’s die normaal gesproken geen deel van de standaarduitrusting uitmaken. En wie wil, kan de uitrusting nog verder completeren door middel van de drie uitrustingspakketten die LMC exclusief voor de Grey Selection 150 heeft samengesteld.

Halfintegraal camper op Fiat Ducato-basis

Zoals de meeste campers van LMC, wordt ook de Grey Selection 150 gebouwd op basis van de overbekende en vertrouwde Fiat Ducato. De halfintegraal camper is net geen 7 meter lang en heeft een MTM (Maximaal Toelaatbare Massa) van 3500 kilo zodat je hem met een normaal rijbewijs mag besturen. Volgens Andreas Michels, Product Manager van LMC, biedt de speciale Grey Selection 150 veel comfort en ruimte voor vier personen.

‘Slimme details en veel ruimte’

LMC Grey Selection 150Het actiemodel heeft niet alleen veel slimme detailoplossingen zoals een garderobehaak bij de ingang en diverse USB-aansluitingen maar ook veel berg- en opslagruimte. Ook het interieur van de Grey Selection 150 mag er wezen. Het is in frisse, lichte kleuren uitgevoerd. Bovendien heeft het hoogwaardige koudschuimmatrassen, geventileerde meubelen, keuken met driepits fornuis, een 140-liter koelkast en traploos dimbare plafondverlichting. De Fiat Ducato heeft behalve een Garmin navigatiesysteem ook handmatige airconditioning, cruise control en een achteruitkijkcamera.

Speciale uitrustingspakketten

Naast de uitgebreide standaarduitrusting biedt LMC ook drie speciale uitrustingspakketten waarmee kopers de uitrusting van de Grey Selection 150 verder kan uit kunnen breiden.

Winterpakket
Het “Winterpakket” is zoals de naam al zegt gericht op camperaars die ook in de winter met de camper op pad gaan. Het pakket omvat vloerverwarming, warmwatervoorziening en een luxe tapijt voor cockpit en woonkamer.

Designpakket
Het “designpakket” bestaat uit aluminium velgen, ASR en ESP met Traction+, een multifunctioneel stuurwiel en automatische airconditioning in de cabine.

Ready to go-pakket
Het derde pakket heet “Ready to go” en omvat onder andere een 20-inch LED-scherm met drievoudige tuner en dvd, satellietsysteem en een fietsendrager voor drie fietsen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel