“Groeten vanaf de camping” zoekt kampeerders en campingbazen

"Groeten van de camping" zoekt kampeerders en campingbazen

“Groeten vanaf de camping” zoekt kampeerders en campingbazen

KRO-NCRV komt met een nieuw televisieprogramma genaamd “Groeten vanaf de camping” en zoekt nog deelnemers voor de opnames deze zomer. Het programma zal de diversiteit aan campings en kampeerders in Nederland laten zien.

Van bevlogen campingbeheerders tot vaste gasten die de camping als tweede thuis ervaren en van grote gezinnen die even uit de ratrace stappen tot echtparen op leeftijd die al jaren de bingo draaien en graag met de e-bike de omgeving verkennen.

Kijkcijferhits

Kamperen is al jaren populair, ook op televisie. Denk maar aan de kijkcijferhits ‘Campinglife’, ‘We zijn er Bijna!’, ‘Camp-to-Go’ en ‘RTL Kampeert’. Nu komt daar dus een realityserie over het campingleven bij. KRO-NCRV zal deze serie gaan maken en zoekt nog enthousiaste kampeerders en campingbeheerders die willen meedoen aan het programma.

Kampeerders en campingbazen gezocht

"Groeten van de camping" zoekt kampeerders en campingbazenDus ben jij die persoon die iedereen kent op de camping en er niet meer weg te denken is? Of ben je juist die bevlogen campingbeheerder die met passie al jaren zijn camping beheert? Dan is dit je kans om mee te doen aan “Groeten vanaf de camping”. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen via de website van KRO-NCRV.

De opnames van het programma vinden komende zomer plaats, dus zorg dat je er op tijd bij bent als je graag wilt meedoen. Kamperen is immers niet alleen een populaire bezigheid, maar ook een geliefd onderwerp op televisie. Wie weet word jij wel dé ster van “Groeten vanaf de camping” en laat je Nederland zien hoe mooi kamperen kan zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel