Grote, lichtgewicht mok van bio-materiaal

Grote Kupilka mok van lichtgewicht bio-materiaal

Grote, lichtgewicht mok van bio-materiaal

ZOETERMEER – Lichtgewicht kampeerders nemen altijd zo min mogelijk mee. Ieder grammetje telt immers, als je het op de fiets of op je rug mee moet nemen.

Een mok, die je niet alleen kunt gebruiken om uit te drinken maar ook om uit te eten, kan dan een uitkomst zijn. Dat kun je weer een serviesstuk thuis laten. Dat kan met de nieuwe Kupilka mok. Deze is niet alleen handig, maar is ook gemaakt van een bijzonder materiaal.

De mok is namelijk gemaakt van een mix van een speciaal biomateriaal dat voor 50% uit houtvezels en voor 50% uit polypropyleen bestaat. Het materiaal voelt daardoor heel prettig aan. Het is vaatwasmachine- en warmtebestendig, en ook voldoende isolerend zodat de rand van de mok je lippen niet te heet aanvoelt tegen de lippen.

Kupilka servies van lichtgewicht bio-materiaalDe mok is leverbaar in vier kleuren en in een uitvoering met het Suomi Finland 100 logo, ter ere van het 100-jarig bestaan van Finland. De Kupilka lijn bestaat niet alleen uit deze mok. Er zijn kleinere mokken en ook een aantal balkjes, borden en bestek. Alle met dezelfde, unieke natuurlijke uitstraling.

Plasthill, de Finse producent van deze mokken, produceert haar producten zo duurzaam mogelijk. Het hout van de vezels is afkomstig uit duurzaam verbouwde bossen en het bedrijf gebruikt uitsluitend groene energie. Bovendien streeft het bedrijf ernaar om het bio-gehalte van haar producten steeds verder te laten stijgen.

Meer informatie kun je vinden op de speciale website van het Kupilka servies.

Like dit artikel
Tweet dit artikel