Grote opdracht voor Dethleffs in Korea

Dethleffs caravans Korea

Grote opdracht voor Dethleffs in Korea

De organisatie voor de Olympische Spelen in PyeongChang verraste Dethleffs met een order voor maar liefst 100 caravans. Omdat men bang was dat er niet voldoende hotelkamers en appartementen beschikbaar waren, zouden deze caravans worden gebruikt als extra onderkomens.

Dat was inderdaad nodig. De Dethleffs caravans werden tijdens de Olympische Spelen ingezet voor onder meer journalisten, beveiligingsmensen en bezoekers.

Deze werden met een pendeldienst naar de stadions en dergelijke gebracht. Dankzij de goede isolatie en vloerverwarming bleken de Dethleffs caravans prima te voldoen. De organisatie had ervoor gezorgd er voor geïsoleerde water en afvoerleidingen waren aangelegd. Ook waren er meer dan voldoende gasflessen. Alle bedieningselementen van de caravans waren voorzien van extra bordjes in het Koreaans. Ook kregen de gasten bij aankomst een kleine rondleiding met uitleg van de mensen van Buffalo Motorhomes, de Koreaanse vertegenwoordiging van Dethleffs.

Alexander Leopold en Benjamin Schaden, kwamen aan het einde van de Paralympics kijken hoe het was gegaan. Bij aankomst waren ze positief verrast. De Dethleffs caravans waren zo goed bevallen, dat de Koreaanse Dethleffs importeur ze alle 100 al aan Koreaanse eindgebruikers heeft kunnen verkopen. De verrassing werd nog groter, toen Alexander en Benjamin hoorden, dat de Koreaanse importeur besloten had om direct nog eens 80 Dethleffs caravans te kopen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel