Grotere versie en voortent voor Lume Traveler

Lume Traveler LT540

LT 540, de grotere versie van de Lume Traveler

Al eerder schreven we over de Lume Traveler, een unieke Nederlandse designcaravan. Een compacte caravan die volgens ontwerper Hein van de Laar alle luxe van thuis biedt.

De Lume Traveler is nu ook in een grotere uitvoering leverbaar, de LT 540. Bovendien heeft Kampeerwereld Hendriks in Ermelo ook een speciale voortent voor de Lume Traveler ontworpen.

Lume Traveler LT 540

Deze Lume Traveler LT 540 is niet alleen langer dan de Traveler LT 360, maar ook hoger. Hij is 1,70 m langer en heeft nu dus een uitwendige opbouwlengte van 5,40 m. Verder is hij 2,40 m breed en hoog. Door die extra ruimte biedt de LT 540 ook een zithoek en een toilet. Bovendien is er ook een versie waarbij de keuken, die standaard aan de buitenzijde is geplaatst, binnen is gemonteerd. De twee versies van de nieuwe LT 540 heten Number One en Nordic. Beide versies hebben het fraaie dank, net als hun kleinere voorganger.

LT 540 Number One

De Number One is voorzien van een ruime rondzit, die tegen de voorwand is geplaatst. Ook is er aanzienlijk meer opbergruimte, aangezien er bij het bed twee kasten bij zijn gekomen. Ook is de Number One voorzien van toilet. Maar ook met de Number One LT 540 moet je nog steeds buiten koken.

LT 540 Nordic

Wie ook tijdens koudere omstandigheden wil kamperen, kan kiezen voor de Nordic. Bij deze versie staat de keuken wel binnen, tegen de voorwand. De zitgroep (standaardzit) is hierbij vlak voor het bed geplaatst.

Voortent

Voortent voor de Lume TravelerHoe mooi zo’n designcaravan ook is, je kunt vanwege de buitenkeuken bijna niet zonder tent. Omdat hier geen standaard voortent op past, klopte de ontwerper van de Lume Traveler aan bij Kampeerwereld Hendriks. Na het nodige overleg is er een ontwerp gemaakt en ging het team van Kampeerwereld Hendriks aan de slag om de tent te maken. Na een aantal testen is er een tent ontwikkeld die niet alleen heel praktische en comfortabel is, maar ook heel mooi aansluit bij het design van de Lume Traveler.

Like dit artikel
Tweet dit artikel