Grounded RVs introduceert futuristische aerodynamische camping trailer

Grounded RVs towable camping trailer

Grounded RVs introduceert futuristische aerodynamische camping trailer

Een paar weken geleden konden we al kennismaken met de ‘First Fully Customizable Smart Electric RV’ van Grounded RVs Inc. Na deze slimme buscamper presenteert het Amerikaanse bedrijf ook een futuristische ‘next-gen, hyper-aerodynamische camping trailer’.

Deze is opgebouwd met hetzelfde modulaire interieursysteem als de onlangs gepresenteerde camper. Maar het meest in het oog valt toch wel het exterieur van deze camping trailer. Door de combinatie van het innovatieve ontwerp, hoogwaardige materialen en modulaire interieur lijkt het wel alsof we hier voorproefje van de toekomst van kamperen krijgen.

Perfecte balans

Volgens Grounded RVs biedt de nieuwe campingtrailer de perfecte balans tussen gemak en luxe voor een onvergetelijk buitenavontuur. De nieuwe campingtrailer, die naar verwachting begin 2025 zal worden verzonden, is ondergebracht in een lichtgewicht, aerodynamische én uitklapbare aanhanger. Door het gebruik van geavanceerde composietmaterialen is deze campingtrailer duurzaam en licht van gewicht. Binnen zorgen de hoogwaardige isolatiematerialen voor een prettige temperatuurhuishouding en een goede nachtrust. Daarnaast zorgt het gebruik van sterke, lichtgewicht materialen voor een comfortabele leefruimte en een grote hoeveelheid bergruimte.

  • In uitgeklapte toestand is het dak twee meter hoog
  • Op afstand bedienbare elektronica en apparaten
  • Ingebouwde zonnepanelen met een capaciteit van 1500 watt
  • Queensize bed
  • Bank met uitschuifbare tafel
  • Keuken met koel/vriescombinatie, gootsteen en inductiekookplaat
  • Droogspoeltoilet

Rijden

Het unieke aerodynamische ontwerp biedt het beste van twee werelden door het combineren van een lage, aerodynamische trailer met een uitzetbaar dak waarmee je een grote, luxueuze leefruimte kunt creëren. Het hydraulische systeem zorgt ervoor dat het opzetten en afbreken een fluitje van een cent wordt, waardoor je snel en eenvoudig kunt wisselen tussen rijden en kamperen.

In de compacte, aerodynamische rijmodus biedt de innovatieve campingtrailer tal van voordelen voor de avontuurlijke reiziger. Het gestroomlijnde ontwerp vermindert de luchtweerstand en verlaagt het brandstof/elektriciteitsverbruik. De trailer is daardoor ook gemakkelijk te trekken. Bovendien maakt het lichtgewicht ontwerp het ook mogelijk om de trailer met kleinere auto’s te trekken.

Kamperen

Eenmaal uitgezet in kampeermodus, biedt de campingtrailer tal van voordelen die de kampeerervaring naar een hoger niveau tillen. De ruime binnenruimte, voorzien van een volledig functionele keuken, een comfortabel slaapgedeelte en uitgebreide eetmogelijkheden. Zo combineert hij alle gemakken van thuis met een verblijf in de buitenlucht. Modulair interieur

De camping trailer is voorzien van een modulair meubelconcept. Moderne technieken en hoogwaardige materialen zorgen dat je de indeling eenvoudig kunt aanpassen om aan alle behoeften te voldoen. Of het nu gaat om extra zitplaatsen, een eethoek of een comfortabel bed voor een goede nachtrust, alles is mogelijk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel