GSI Outdoors Destination Kitchen Set 24

GSI Outdoors Destination Kitchen Set 24

GSI Outdoors Destination Kitchen Set 24

Wie gaat kamperen, zal waarschijnlijk ook moet koken. Om een beetje fatsoenlijke maaltijd te kunnen bereiken, heb je het nodige keukengerei nodig.

Daar biedt de Destination Kitchen Set 24 van GSI Outdoors uitkomst, deze bevat namelijk bijna alles wat je nodig hebt op het gebied van bestek. Met dit 24-delige pakket van GSI Outdoors hoef je ook tijdens het kamperen geen compromissen te sluiten met betrekking tot het koken.

Complete bestekset, inclusief afwasbenodigdheden

De Destination Kitchen Set 24 bestaat, zoals de naam suggereert, uit 24 onderdelen. De set bestaat uit 4 lepels, messen en vorken, een garde, een soeplepel en een spatel. Daarnaast maken een mes en een snijplank onderdeel uit van de set. Om het helemaal compleet te maken vind je in de set ook een afwasspons en een theedoek.

Handige tas

GSI Outdoors Destination Kitchen Set 24Dankzij de handige tas, gemaakt van hittebestendig nylon, is het meenemen van de Destination Kitchen Set geen probleem. Al het bestek uit de set is gemakkelijk op te bergen in de tas zodat je het minder snel kwijtraakt. De tas zelf heeft bescheiden afmetingen (29,7 cm x 19,6 cm x 8,9 cm) en weegt compleet slechts 800 gram. Hierdoor is deze bestekset ook nog prima geschikt voor kampeerders waar ruimte en gewicht van belang zijn.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel