GuideLight alles-in-één lamp

GuideLight lamp

GuideLight; handige alles-in-één lamp

ZOETERMEER – De GuideLight is een handige, draagbare lichtbron die je op een verbluffend eenvoudige manier kunt verstellen van gericht licht naar diffuus licht.

Ontwerper Floris Schoonderbeek heeft de lamp bovendien ook zo ontworpen, dat je hem makkelijk mee kunt nemen, op kunt hangen en neer kunt zetten.

Een voorwaarde voor een richtbare lamp is uiteraard dat deze een beetje hoog staat, zodat je hem goed kunt richten naar bijvoorbeeld de tafel of een boek. Dat heeft Floris opgelost door de draabare kop van de lamp op een voet van opaalwit kunststof te plaatsen. Het leuke van zijn ontwerp is, is dat je de kop van de lamp ook naar beneden kunt laten stralen. Hij schijnt dan precies in de kunststof voet waardoor er via de voet een gezellig, prettig en diffuus licht wordt verspreid.

GuideLight lampjeOok heeft Floris de lamp voorzien van een handige draagbeugel, waarmee je de lamp niet alleen makkelijk vast kunt houden maar ook overal aan op kunt hangen. Uiteraard is de Guidelight voorzien van een energiezuinige LED-lamp. Deze wordt gevoed door een oplaadbare accu welke je via een micro-USB aansluiting op kunt laden. Uiteraard kun je de GuideLight ook op een zonnepaneel aansluiten. Zo kun je de GuideLight bijna overal gebruiken, je beschikt met de GuideLight immers over een zaklamp, looplamp, werklamp en sfeerverlichting in één.

De winkeladviesprijs van de GuideLight bedraagt € 98,=, hij is verkrijgbaar in drie kleuren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel