Gusto voortent bestellen via online 3D configurator

Gusto voortent samenstellen

Zelf je tent samenstellen bij Gusto

Als eerste tentenatelier kan het Duitse Gusto trots zijn op een 3-dimensionale tentenconfigurator. De klanten van het in Stolzenau gevestigde bedrijf kunnen via de website hun voortent zelf uitgebreid configureren.

Het voordeel van zo’n 3D configurator bij online bestellingen moge duidelijk zijn. Bij online bestellingen kun je nooit helemaal goed zien hoe het product er in werkelijkheid uit kan zien.

Van alle kanten

In het geval van voortenten wil dat zeggen dat je normaal gesproken alleen een foto van de voorzijde te zien krijgt, en enkele detailfoto’s. De 3-dimensionale configuratiemodule op de website van Gusto laat je de voortent in alle mogelijke hoeken zien. Men kan alle mogelijke opties en kleuren ingeven die dan ook direct getoond worden. Iedere voortent wordt zo een individueel samengesteld product.

De manier waarop de voortenten worden samengesteld zien we ook op de websites van automerken. Daar gaat het om duurdere producten die bovendien in veel grotere aantallen worden gemaakt. Het feit dat een voortentenfabrikant dit nu ook kan bieden, is een unicum.

Zelf samenstellen

Het samenstellen van de voortent gaat kinderlijk eenvoudig. Je kiest eerst het model, daarna de kleurencombinatie. Vervolgens kies je het merk en model van de caravan, waarna de configurator automatisch de juiste omloopmaat selecteert. Daarna is het mogelijk om de elementen van de voorwand uit te zoeken. Als dat is gebeurd, zijn de stokken en toebehoren aan de beurt. De klant kan daarna zijn/haar gegevens invullen en de tent bestellen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel