Handige tafelbarbecue van Barbecook

Barbecook Carlo tafelbarbecue

Handige tafelbarbecue van Barbecook

Deze nieuwe tafelbarbecue van Barbecook heeft niet alleen een heel vlot design maar heeft ook minder houtskool nodig. Bovendien is hij veel eerder klaar voor gebruik.

De Barbecook Carlo heeft namelijk een interne ventilator. Door de geforceerde luchtstroom heb je een regelbaar vuur van constante kwaliteit.

Handzaam en veilig

Je kunt de Barbecook Carlo gewoon midden op tafel zetten. De nieuwe tafelbarbecue blijft namelijk koel aan de buitenkant. Wel zo veilig voor de vingers van de kinderen. De opstaande rand zorgt ervoor dat alle bereidingen keurig op het rooster blijven liggen. Het compacte ontwerp en het feit dat de Carlo bbq snel klaar voor gebruik is, maakt hem uitermate geschikt voor op het terras, de camping of ergens onderweg, zoals in een recreatiegebied.

Ingebouwde ventilator

De ingebouwde ventilator zorgt voor een constant en regelbaar vuur. Op die manier kun je de voortgang en snelheid van het grillen goed onder controle houden en grill je ook nog eens rookvrij. Bovendien is Carlo erg zuinig, door de ventilator heb je een betere verbranding en dus minder houtskool nodig voor meer resultaat. Ook als het hoofddoel van de maaltijd geen bbq-gerecht is, komt hij van prima pas. Bijvoorbeeld als je aan tafel een bijgerecht van gegrilde groenten wilt klaarmaken. Maar hij is natuurlijk ook uitstekend geschikt om een flinke steak te grillen.

Makkelijk en praktisch

Je kunt alle onderdelen eenvoudig te demonteren. Ze zijn ook vaatwasserbestendig. Je kunt de tafelbarbecue dankzij de handige draagtas makkelijk meenemen. De Barbecook Carlo is verkrijgbaar in de kleuren Chili Pepper, Army Green, Sunshine Yellow, Urban Grey en Sky Blue. Je kunt de Barbecook Carlo kopen bij tuincentra en webshops. De consumentenadviesprijs bedraagt € 139 (exclusief de 4 AA-batterijen).

Like dit artikel
Tweet dit artikel