Harvest Fair, Wouwse Plantage

kampeerzaken.nlOp Landgoed de Wouwse Plantage in Noord-Brabant wordt van 5 t/m 8 juni 2008 de Harvest Fair georganiseerd. Niet direct een evenement waar je als kampeerder meteen op af zou vliegen, maar wel iets wat met het buitenleven te maken heeft. Bovendien zijn er een aantal leveranciers van kampeerartikelen en buitensportspullen vertegenwoordigd waardoor het ook voor kampeerders een interessant dagje uit kan zijn.
 
Zo zijn op de Harvest Fair onder anderen Moosecamp, Outdoor & Travel outfitters alsmede Vaudé Store Nederland aanwezig.
Het Landgoed Wouwse plantage is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig natuurgebied, het hele dorp staat dan ook op de monumentenlijst. Het Landgoed met haar authentieke gebouwen vormen het prachtige decor voor dit evenement, dat een dagvullend programma voor zowel de actieve bezoeker als de ontspannen genieter biedt.
Actieve bezoekers kunnen deelnemen aan een workshop GPS of Nordic Walking. De sportievelingen vermaken zich prima in de Outdoor village waar vele artikelen voor actieve buitensporten te vinden zijn en waar de reislustige zijn hart kan ophalen bij de uitgebreide tentenshow. En voor de bezoeker die de rustieke sfeer van het platteland wil proeven, zijn er wandelroutes en fietstochten uitgezet.
Voor de kids is er een compleet stuk van het landgoed omgetoverd in de Kids Fairplay; springen op diverse grote springkussens of vermaken in de knutselhoek. Tevens kunnen ze kennis maken met de bewoners van de kinderboerderij. De echte cowgirls en cowboys kunnen een ritje maken op een paard. En voor de allerkleinsten is er professionele kinderopvang aanwezig.
Niet alleen de stands & activiteiten bieden culinaire hoogstandjes, maar ook op de fair kan heerlijk genuttigd worden. Tussendoor even uitrusten met een kop koffie en lekker gebak, ’s middags een uitstekende lunch of een wijntje met een borrelhapje.
Voor meer informatie en het laatste nieuws over de Harvest Fair, zie www.harvestfair.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel