Hebo neemt Dreamer Van buscampers in assortiment op

Dreamer Van, compacte buscampers "made by Rapido"

Dreamer Van D42, compacte buscamper “made by Rapido”

GIETHOORN – Nieuw bij Hebo Campers in Gietoorn zijn de buscampers genaamd “Dreamer Van”. Deze nieuwe buscampers worden op basis van een Fiat Ducato gebouwd onder de hoede van Rapido, en bieden de kopers net als alle andere producten van Rapido een prima kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

De Dreamer Van is leverbaar in 2 uitvoeringen, de D42 is 5,40 m lang en de D55 is 5,99 m lang.

dreamer-van-d5-kast-doucheEen bijzonder aspect van de Dreamer Van buscampers is de unieke, ruimtebesparende kast/douche combinatie van de D55. Voor de meeste buscampers is een aparte doucheruimte niet weggelegd omdat deze eenvoudig te veel ruimte kost. Daar is bij dit model een oplosssing voor gevonden in de vorm van een kast die, als de douche niet in gebruik is, zijn ple in de doucheruimte heeft. Als men wil douchen kan men de kast opzij, richting het bed, draaien en is er een normale doucheruimte beschikbaar.

 

Verder heeft de D55 een dwarsgeplaatst 2-persoons bed achterin de camper, zien we langs de linkerzijde de zithoek en aan de rechterzijde het keukenblok en schuifdeur.

De kleinere D42 ontbeert uiteraard de aparte doucheruimte en heeft daarom een gecombineerde douche/toiletruimte achterin de camper. Daarnaast zien we een in de lengte geplaatst 2-persoons bed. Ook hier zien we aan de rechterzijde, achter de schuifdeur, het keukenblok en bevindt zich de zithoek aan de linkerzijde. In beide versies is het bed vrij hoog geplaatst zodat er onder de bedden nog de nodige bergruimte is. Het bed van de D42 is bovendien deels opklapbaar zodat er ook hoge voorwerpen, zoals een fiets, via de achterdeur in de camper kunnen worden geschoven.

Allebei de Dreamer Van modellen zijn momenteel in Hal 11 van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bewonderen, en staan na afloop van deze beurs in de showroom van Hebo in Giethoorn.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel