Heel veel te spotten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Heel veel te spotten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Volgende week, van 10 – 14 oktober,  zijn er weer een hoop trends én primeurs te ontdekken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Hieronder alvast een voorproefje uit het aanbod.

Panorama dakluik

Een trend in camperland is het panorama dakluik, waarvan sommige fabrikanten er zelfs twee plaatsen op het dak van de camper. Het Sloveense Adria was daarmee één van de voorlopers. Nu krijgen ook hun buscampers twee dakluiken, die daardoor extra ruimtelijk ogen.

Bijzondere verlichting in de Dethleffs Pulse

Voor het lichtconcept van de Pulse heeft Dethleffs een lichtdesigner in de arm genomen. En dat kan je zien, of juist niet. Want dankzij slim weggewerkte led-strips krijgt de Pulse een bijzondere sfeer.

Primeur Hymer B-klasse MC

Dit is een compleet nieuw ontwikkelde camper op basis van de nieuwe Mercedes Sprinter. Ook hierin is het Super Light Chassis geïntegreerd. Een technisch hoogstandje.

Prototype

Bij de Caravans krijgt de vorig jaar geïntroduceerde Dethleffs Coco gezelschap van e-Coco. Dit prototype is een slimme doorontwikkeling met een hulpmotor op beide wielen. Zo kunnen zelfs volledig elektrisch rijdende auto’s met een caravan op pad.

Knaus serviceluik

Het belangrijkste nieuws bij Knaus is dat nu ook de caravans een serviceluik hebben waarachter alle techniek is verwerkt. De water aan- en afvoer, de elektriciteitsaansluiting en bijvoorbeeld de aftapkraan van de boiler. Alles op één plek. Heel handig!

Kekke kamperen verbouwt caravans

Live op de beurs! Elke dag verbouwt Kekke Kamperen een caravan. En dan hebben we het niet over pimpen, maar echt deugdelijk verbouwen. Nieuwe vloer erin, stapelbed voor de kids, moderne bekleding. Ga eens langs en kijk wat er allemaal mogelijk is met een ‘ouder beestje’.

Vouwwagens zijn booming

Bij de vouwwagens presenteert het grote merk Trigano zich voor het eerst op de beurs. Er is ook nog een Nederlandse verrassing. Want het merk Outrex is helemaal nieuw. Zij presenteren hun eerste zelfontwikkelde vouwwagen.

Limited editions

Veel merken komen met speciale Limited Editions. Camp-let heeft de luxe North-edition en ook Alpenkreuzer heeft een met stoere gelimiteerde oplage van de Duet. Met zijn ruige terreinbanden en zwarte wagenbakken maakt die de Indiana Jones in je los.

Veel nieuwe gezichten

Procamp toont voor het eerst hun nieuwe mini-caravan aan het publiek. Tremp Caravanland komt met de nieuwe Wavecamper naar de beurs. En ook maak je voor het eerst kennis met de stoere kampeerbusjes van MyCampster. Bij de kampeeraccessoires vind je onder andere Inloco, TEUN, Campersalon en Vries Levelsystems.

Praktische informatie

Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. Kaartjes kun je het beste online bestellen, dan zijn ze een stuk goedkoper.

Openingstijden
Van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00 uur

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

030 – 295 59 11
info@jaarbeurs.nl
www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel