Helinox en Bodega introduceren nieuwe Natural Habitat-collectie

Helinox en Bodega introduceren nieuwe Natural Habitat-collectie

Helinox en Bodega introduceren nieuwe Natural Habitat-collectie

Kampeermeubilair gaat er de laatste jaren steeds stijlvoller en sfeervoller uitzien. Ook Helinox, dat vooral lichtgewicht campingmeubilair maakt, introduceert steeds meer meubellijnen met fantasierijke prints.

In de nieuwe Natural Habitat-collectie werkte Hellinox samen met Bodega om een unieke lijn campingmeubelen te creëren die gastvrij oogt, uniek en echt kleurrijk is. De Natural Habitat-collectie bestaat uit draagbare stoelen, -tafels en -bedjes, versierd met Bodega’s befaamde prints.

Streetwear versus natuur

Bodega is een befaamde, in Boston gevestigde streetwear boutique. Dit bedrijf wil door middel van samenwerkingen met diverse andere bedrijven benadrukken dat we allemaal een product van onze natuurlijke omgeving zijn. Voor de samenwerking met Helinox ontwikkelde Bodega de speciale Natural Habitat-decors. Die zijn het beste te omschrijven als kleurrijke blad- en ‘urban environment’ prints in oranje, rood, bruin, geel, groenblauw en zwart. Ze zijn in feite een knipoog naar de roots van Bodega, in Boston. Om de kleuren van de herfst in New England naar voren te brengen, koos men voor een uniek camouflagepatroon met herfstbladeren in levendige tinten. Het patroon moet je het idee geven dat je door de straten van Great Boston loopt, waar de complexiteit van een grote stad verweven is met de omgeving.

De meubels zelf zijn uiteraard ‘typisch Helinox’ en uiterst licht van gewicht. Het frame is vervaardigd van een hoogwaardig aluminium, bijeengehouden door rubber banden en nylon koppeldelen. Het in en uit elkaar halen is minutenwerk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel