Helinox introduceert de Sunset Chair

Helinox Sunset Chair

Helinox introduceert de Sunset Chair

Helinox heeft bij de kenners een goede reputatie opgebouwd als het gaat om hoogwaardige, lichtgewicht campingstoelen. Het merk breidt het programma nu verder uit met de Sunset Chair.

Daarbij houdt Helinox vast aan haar haar succesformule: een extreem lichtgewicht stoel die je heel klein kunt opvouwen maar die wel een prima zitcomfort biedt.

De nieuwe stoel, genaamd Sunset Chair, heeft een wat hogere rugleuning dan de andere stoel van Helinox, de Chair One. Daardoor biedt de stoel een beter zitcomfort dan de Chair One, ook omdat de meegeleverde transporthoes als hoofdkussen kan worden gebruikt. De Sunset Chair is compact en licht in gewicht. Ingeklapt meet de stoel 49 x 12 x 14 cm, hij weegt 1475 gram.

Helinox Sunset ChairDat wordt mede mogelijk gemaakt door de uitgekiende constructie. Deze doet sterk denken aan de constructie van de baanbrekende Chair One die Helinox sinds 2010 in het programma heeft: een frame van hoogwaardig aluminium, dat door middel van rubber banden met elkaar wordt verbonden, en daarom omheen weer de flexibele zitting van high-tech materiaal.

De Helinox Sunset Chair is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, groen, bruin alsmede camouflagetinten en heeft een adviesprijs van 150 euro. Meer informatie kun je vinden op www.helinox.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel