Helinox Savanna Chair voor nog meer zitcomfort

Helinox Savanna Chair

Helinox Savanna Chair voor nog meer zitcomfort

Met de Savanna Chair brengt Helinox haar zwaarste en meest luxueuze kampeerstoel aller tijden op de markt. De Savanna Chair is gebaseerd op de populaire Sunset Chair en biedt nóg meer comfort.

Het Australische Helinox is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van lichtgewicht kampeerstoelen en krukjes. Ondanks het label “zwaarste Helinox kampeerstoel” weegt de Savanna Chair slechts 1840 gram.

Ideaal voor op de camping

Het gewicht is dan ook niet de grootste limiterende factor voor lichtgewicht kampeerders. Dat is namelijk het formaat van de stoel: met 54,5 x 15,5 x 16 centimeter is de Savanna Chair niet erg compact meer te noemen. Hierdoor is deze Helinox stoel minder geschikt voor backpacking, trektochten of fietskampeerders. Hier heeft Helinox de Savanna Chair ook niet voor ontworpen. Deze luxe en comfortabele kampeerstoel is juist bedoeld voor relaxte dagen op de camping, waarbij ruimte en gewicht geen al te grote rol spelen.

Meer zitcomfort

De Helinox Savanna Chair is niet alleen de zwaarste kampeerstoel van dit Australische merk, maar ook de grootste. Dit zorgt voor een flinke toename van het zitcomfort. De grotere mate aan comfort is voornamelijk te danken aan de extra ondersteuning en het gebruik van zachte en ademende materialen.

Zomercollectie 2019

Deze nieuwe, luxe Savanna Chair van Helinox maakt onderdeel uit van de uitgebreide zomerlijn van het merk. Deze lijn bestaat uit niet alleen uit andere comfortabele kampeerstoelen maar ook uit lichtgewicht kampeerkrukjes die speciaal zijn ontworpen voor backpackers. De Savanna Chair zelf is te verkrijgen op de website van Helinox en bij diverse Nederlandse retailers, waaronder Bever. De richtprijs van de stoel is € 199.

Like dit artikel
Tweet dit artikel