Helinox Table One Hard Top campingtafeltje

Helinox Table One Hard Top

Helinox Table One Hard Top campingtafeltje

Stabiel, makkelijk in gebruik en eenvoudig te vervoeren. Dat is de nieuwe Table One Hard Top van Helinox. Hij is niet alleen compact op te vouwen maar ook licht van gewicht, waardoor hij ideaal is voor lichtgewicht kampeerders.

Ook deze nieuwe campingtafel heeft, net als de andere campingmeubels van Helinox, een constructie van aluminium buizen die door rubber banden aan elkaar wordt gekoppeld.

Tafelblad van gespannen doek

De buizen zijn, als vanouds bij Helinox, vervaardigd van hoogwaardig, geanodiseerd aluminium van de DAC. Goed om te weten is dat deze bekende fabrikant voor het anodiseren gebruik maakt van een milieuvriendelijk “Green Anodizing” proces. Het blad is anders dan we van campingtafels gewend zijn, het bestaat namelijk uit strak gespannen doek. Dit is zo strak opgespannen dat het een behoorlijk stevig geheel vormt. De tafel is dan ook belastbaar met 50 kilo.

Licht

Ondanks het feit dat het dus een behoorlijk robuust tafeltje is, weegt de Table One Hard Top minder dan een kilo. Ingeklapt meet hij slechts 41 x 12 x 11 centimeter, tijdens gebruik meet hij 60 x 40 x 39 cm.

Niet goedkoop

De Helinox Table One Hard Top is helaas niet goedkoop. In zwart, grijs en rood en heeft hij een advieswinkelprijs van 140 euro, in de ‘Multicam’ en ‘Real Tree’ uitvoering kost hij rond de 150 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel