Informatieavond Henk Pen over caravans 100 km/uur

kampeerzaken.nlSinds meerdere jaren bestaat in Duitsland de mogelijkheid tot het verkrijgen van een ontheffing om met een personenauto – caravancombinatie een snelheid van maximaal 100 km/u op de Duitse autosnelwegen te rijden. Recentelijk zijn de eisen waaraan de combinatie personenauto – caravan moet voldoen versoepeld, waardoor de ‘Tempo 100 Ontheffing’ voor veel caravanbezitters dichterbij is gekomen. In Nederland kunnen eigenaren van caravans bij TÜV NORD Nederland B.V., de Nederlandse dochteronderneming van de TÜV NORD Groep, terecht voor de uitvoering van de Tempo 100 keuring.
 Om caravanbezitters in het Oosten van Nederland te informeren of zij voor de
Tempo 100 Ontheffing in aanmerking komen, gaan TÜV NORD Nederland B.V. en Henk Pen Caravans en Kampeerautos een voorlichtingsavond voor deze regio organiseren. Op de locatie van Henk Pen Caravans en Kampeerautos te Haaksbergen zal TÜV NORD Nederland B.V. de regelgeving in Duitsland toelichten, en aan de hand van praktijkvoorbeelden aangeven of caravanbezitters voor de ontheffing in aanmerking komen.
De voorlichtingsavond zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni a.s. aan de Westsingel 2, 7481 WK Haaksbergen. Op de avond worden twee presentaties verzorgd, en wel om 18.30 uur en om 20.00 uur.
Geïnteresseerden in de voorlichtingsavond kunnen zich tevoren aanmelden bij Henk Pen Caravans en Kampeerautos op telefoonnummer 053 5722083. Bij voldoende deelname zullen op 8 juli a.s. keuringen voor de Tempo 100 Ontheffing te Haaksbergen gaan plaatsvinden.
Meer info:
TÜV NORD Nederland B.V., Vaassen, Tel. 0578 668233, www.tuv-nord.nl
Henk Pen Caravans en Kampeerautos, Haaksbergen, Tel. 053 5722083, www.henkpen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel