Henk Pen in actie voor gezinnen voedselbank

kampeerzaken.nlNaar aanleiding van een televisieprogramma heeft Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s uit Haaksbergen het initiatief genomen om voor gezinnen, die een beroep doen op de voedselbank, in actie te komen.

 
Henk Pen Caravans stelt enkele caravans ter beschikking voor een kostenloze vakantie in de zomer van 2009 op een camping in Haaksbergen. Maar liefst 16 gezinnen kunnen zo een week lang zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie. De gezinnen die hiervoor in aanmerking komen zullen worden geselecteerd door de voedselbank in Enschede.


 

Meerdere ondernemers uit Haaksbergen hebben gehoor gegeven aan dit positieve initiatief en enthousiast hun medewerking toegezegd. Er worden kampeerplaatsen op een camping in Haaksbergen beschikbaar gesteld en andere plaatselijke ondernemers (o.a. bakker en slager) staan garant voor de inwendige mens te zorgen.

 

Bij de inrichting van de caravans zal een beddenzaak voor het beddengoed zorgen en een kapper zal de gezinsleden extra in de watten leggen. Aan het begin en aan het einde van de vakantieweek zullen de gezinnen van en naar huis gereden worden in een heuse limousine. Kortom een “op en top-verwenweek” die men niet snel zal vergeten.

 

De officiële presentatie en aanbieding van het geheel zal door Burgemeester Karel Loohuis  plaatsvinden tijdens de jaarlijkse “Caravan en Kamperauto Expo" die wordt gehouden van 17 t/m 24 januari a.s. bij Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s aan de Westsingel in Haaksbergen. Alle deelnemende bedrijven zullen hierbij aanwezig zijn en verder zal medewerking worden verleend door bekende persoonlijkheden die de voedselbank een warm hart toedragen.

 

Bedrijven c.q. instanties die dit goede voorbeeld willen volgen en op één of andere manier aan deze actie willen meewerken kunnen zich melden bij Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s te Haaksbergen. Contactpersoon: Dhr. G. Wildenborg; tel.: 053-5722083.
Like dit artikel
Tweet dit artikel