Najaarsactie Natuurkampeerterreinen

kampeerzaken.nlStichting Natuurkampeerterreinen wil het herfstkamperen, dat een geheel andere ervaring geeft dan kamperen in de zomer, stimuleren met een najaarsactie met Het Groene Boekje en de Natuurkampeerkaart.

Wie kennis wil maken met het kamperen in het najaar kan gebruik maken van deze najaarsactie van de Natuurkampeerterreinen. Wie vanaf 15 september (voor het eerst) op een Natuurkampeerterrein kampeert, krijgt als hij/zij Het Groene Boekje 2011 aanschaft, de editie 2012 rond de jaarwisseling gratis thuisgestuurd.

 


 

Het Groene Boekje
In Het Groene Boekje staan alle 140 Natuurkampeerterreinen in Nederland beschreven. Achter in de gids zit de Natuurkampeerkaart, welke verplicht is om te kunnen kamperen op de Natuurkampeerterreinen, deze kaart is één jaar geldig.

 

Kwaliteit
Deze Natuurkampeerkaart is in feite ook een garantiebewijs voor kwaliteit, omdat alle Natuurkampeerterreinen worden gekeurd op kwaliteitsaspecten die zijn vastgelegd in de richtlijnen van Stichting Natuurkampeerterreinen. Zo bent verzekerd van een ruime plek in een natuurlijke omgeving, verwijderd van drukke wegen, ook rijden er geen auto’s over de terreinen, behalve bij aankomst en vertrek.

Het Groene Boekje is ook te koop op alle Natuurkampeerterreinen, bij de ANWB, Bever en reisboekhandels. Voor meer informatie over de najaarsactie of het aanschaffen van Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart kunt u op www.natuurkampeerterreinen.nl terecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel