Hero Camper: op avontuur met Deense charme

Hero Camper

Hero Camper: op avontuur met Deense charme

Wie de dagelijkse sleur even helemaal wil ontvluchten, en bij wie het hart sneller gaat kloppen bij het idee van onontdekte landschappen en onvergetelijke avonturen, die heeft aan de Hero Camper misschien de ideale reisgenoot. Deze compacte, stoere ‘teardrop’ caravan met Deense roots sluit perfect aan bij het verlangen naar vrijheid en avontuur.

De Hero Camper is een zogeheten teardrop caravan, herkenbaar aan zijn compacte en aerodynamische druppelvorm. Dit type caravan staat bekend om zijn compacte formaat, aerodynamische vorm en lage gewicht, waardoor zelfs kleinere auto’s hem gemakkelijk kunnen trekken. Maar wat de Hero Camper echt onderscheidt, is zijn stoere en avontuurlijke uitstraling.

Compact van buiten, redelijk ruim van binnen

De Hero Camper is vooral bedoeld om je een comfortabele plek om te slapen te bieden, terwijl het echte avontuur zich buiten afspeelt. Wat dat betreft is de Hero Camper duidelijk gebouwd voor mensen die graag van de gebaande paden afwijken. De Hero Camper is ontworpen om het die mensen zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder aan ‘avontuur’ in te binden. Dankzij het lage gewicht en de compacte afmetingen, manoeuvreer je hem moeiteloos naar je favoriete kampeerplek. Het afkoppelen en klaarmaken van de Hero Camper is een fluitje van een cent.

Op het eerste gezicht lijkt de Hero Camper misschien wat klein, maar ga naar binnen en je zult toch nog aangenaam verrast zijn. Het basic interieur is functioneel en comfortabel, met heeft wel alles wat je nodig hebt voor een fijn kampeerverblijf. Achterin vind je een keuken met voldoende opbergruimte, er is een groot tweepersoonsbed en het modulaire ontwerp biedt mogelijkheden om de inrichting enigszins aan te passen naar jouw kampeerwensen.

Deense charme en kwaliteit

Hoewel een teardrop caravan (of trailer) een Amerikaans fenomeen is, weerspiegelt het design van de Hero Camper ook de typisch Deense eenvoud, geïnspireerd door de Scandinavische lifestyle. Dat zie je terug in de strakke lijnen en natuurlijke materialen. Maar achter die ingetogen buitenkant schuilt kwaliteit. Het Deense bedrijf dat achter de Hero Camper staat, wordt gedreven door een passie voor buitenleven, avontuurlijke kampeertrips én kwaliteit, en bouwt de Hero Camper dus om lang mee te gaan.

De Hero Camper in Nederland

Ben je enthousiast geworden over de Hero Camper? De caravan is verkrijgbaar in Nederland, met prijzen vanaf ongeveer 25.000 euro. Er zijn diverse uitvoeringen, kleuren, opties en accessoires beschikbaar, waarmee je de caravan volledig kunt personaliseren. Je kunt hem net zo compleet en stoer maken als je zelf wilt.

Hij is beschikbaar in twee modellen: de Ranger, het basismodel, en de Traveller, uitgerust met extra features zoals een luifel en luidsprekers. Daarnaast zijn er drie keuzepakketten voor de Ranger: Armstrong, Columbus en Livingstone terwijl er voor de Traveller alleen met een Livingstone pakket te koop is.

Foto’s: © Hero Camper/els_production

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel