Herzog Aerolight lichtgewicht beschermdak voor caravan

kampeerzaken.nlDe wintersport staat al weer bijna voor de deur. Vooral mensen die kamperen tijdens hun wintersportvakantie zullen al met de nodige voorbereidingen bezig zijn. Voor hen zouden de beschermdaken van Herzog interessant kunnen zijn.
De bestaande modellen van Herzog zijn de Luxus en Exclusiev, beide hebben een hoog dragend vermogen om het dak van de caravan tegen de sneeuwlast te beschermen en bieden bovendien de mogelijkheid om een lichtbaan boven de dakluiken te realiseren. Nieuw bij Herzog is het Aerolight beschermdak, dat voor de reizende caravanner is bedoeld.
 Dit nieuwe beschermdak van Herzog ligt met een luchtkussen op het dak van de caravan. Niet alleen het gewicht is daardoor veel lager, het kan ook binnen een half uur worden opgebouwd.
Daardoor is het beschermdak ook ideaal voor kamperen in bijvoorbeeld Italië, waar er wel eens letterlijk een fikse hagelbui op je dak kan vallen. Door de nieuwe constructie zijn volgens Herzog de verpakkingsmaten van de Aerolight bijzonder klein, zodat het ook makkelijker mee te nemen is.

Like dit artikel
Tweet dit artikel