Herzog Air Travel: opblaasbare bustent

Opblaasbare voortent voor buscampers

Opblaasbare voortent voor buscampers

ZOETERMEER – Herzog introduceert de Air Travel, een voortent voor buscampers. Opvallend aan deze tent is het feit dat Herzog de tentstokken bij deze Air Travel heeft vervangen door stevige luchtslangen.

Volgens Herzog kan de voortent binnen enkele minuten worden opgezet. De luchtslangen kunnen snel worden opgepomp met behulp van de bijgeleverde pomp waarna de tent alleen nog maar vastgezet hoeft te worden.

De Air Travel is gemaakt van polyester dat is voorzien van een PU coating. De getapete naden en diverse ventilatiemogelijkheden zorgen ervoor dat de 14,5 kilogram wegende voortent ook geschikt is voor gebruik bij slecht weer.

De grondoppervlakte van de Herzog Air Travel bedraagt 320 × 310 centimeter, De tent, die iets hoger is dan een buscamper (zonder verhoogd dak), beschikt uiteraard ook over stahoogte. Middels de 2 optionele staanders kan men de zijkant van de voortent ook als luifel dienen en zo voor de nodige extra schaduw of beschutting tegen regen bieden. Optioneel is er ook een 2-persoons binnentent leverbaar voor de Air Travel.

Like dit artikel
Tweet dit artikel