Engadin Plus, nieuwe vrijstaande voortent van Herzog

Herzog Engadin Plus voortent vrijstaand

Nieuwe, vrijstaande voortent van Herzog.

UTRECHT – Wie het hele jaar door wil kamperen met de caravan, heeft een degelijke, robuuste voortent nodig. Herzog begrijpt dat en heeft voor de doorgewinterde kampeerder daarom de Engadin Plus voortent ontwikkeld, welke ook op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan worden bewonderd.

De Engadin Plus is het basismodel van een serie wintervaste, vrijstaande voortenten. Door de afneembare achterwand van deze vrijstaande tent kan de caravan, als er besloten wordt om een weekend of weekje ergens anders te gaan kamperen, zoals een weekje naar de wintersport, eenvoudig worden weg gereden.

Na afloop van de vakantie kan de caravan zo weer achter de voortent worden gereden. In tegenstelling tot normale voortenten heeft de Engadin Plus een houten frame. Het robuuste frame is gemaakt van onder hoge druk geïmpregneerd hout. Het kan niet alleen tegen een stootje maar het is ook duurzaam. De framedelen zijn samengesteld uit 3 lagen waarmee krom trekken wordt voorkomen. Het degelijke, hoogwaardige PVC doek voldoet aan de allerhoogste eisen.  Alle ramen zijn voorzien van beschermende raamflappen.

De tent bestaat uit 7 delen en 3 delen in de achterwand. Het voordeel van de achterwand en het vrijstaande frame is het feit dat de kampeerder kan kiezen voor een grotere tent achter de caravan waardoor de leefruimte nog groter wordt. De Herzog Engadin Plus kan namelijk in een diepte van 250 en 300 cm worden geleverd.

Meer informatie kun je vinden op herzogvoortenten.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel