Herzog Toscana is vernieuwd

De geheel vernieuwde Toscana voortent van Herzog

De geheel vernieuwde Toscana voortent van Herzog

ZOETERMEER – De Toscana is één van de klassiekers van Herzog. De Duitse voortentenfabrikant heeft de Toscana een metamorfose laten ondergaan. Er is voor de vernieuwde Toscana gebruik gemaakt van superlichte materialen om een lichte, moderne voortent met een 4-delige voorwand te creëeren.

Deze 4 delen bieden de kampeerder de nodige mogelijkheden, de voorwand kan namelijk in 4 variaties worden opgebouwd zodat de inrichting van de tent altijd precies naar wens kan zijn.

Herzog maakt de Toscana van Ten Cate materiaal, de voortent heeft een vernieuwend frame waarbij de hoeken mooi rond aflopen en de petluifel is versterkt. De kwaliteit van Herzog zien we terug in de afwerking. Zo zijn er extra zware ritsen, een 25 mm stalen frame en getapete daknaden. De optionele luifel kan eenvoudig aan de voortent worden bevestigd door de reeds voorgemonteerde pees.

Met ruim 50 jaar ervaring is Herzog niet alleen een stabiele leverancier op de voortentmarkt, met deze Toscane laat Herzog ook zien dat het in staat is om een vernieuwende tent te ontwikkelen, met mooie ramen met unieke afgeronde hoeken en een hedendaagse kleurstelling.

Like dit artikel
Tweet dit artikel