Hét moment om een nieuwe tent of tenttrailer met korting te kopen

korting

Korting op kwaliteitstenten.

ZOETERMEER – Als het kamperen deze zomer goed bevallen is, maar er is toch behoefte aan een andere, betere, grotere of juist kleinere tent of tenttrailer, is het nu een heel interessant moment om die nu al aan te schaffen.

Een kijkje op de websites van een aantal tentenmakers en bouwers van tenttrailers leert ons namelijk dat er, nu het kampeerseizoen voor veel tentkampeerders zijn einde een beetje nadert, heel wat korting op kwaliteitstenten en tenttrailers wordt weggegeven.


De aanschaf van een andere tent is zo vlak na de doorgaans altijd iets te dure zomervakantie natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar kan in financieel opzicht echt de moeite waard zijn. Er is natuurlijk een bijkomend voordeel: de nieuwe tent (mits snel leverbaar) is dan al binnen en beschikbaar, kan in het geval van een mooie nazomer meteen even worden geprobeerd en hij ligt of staat voor komend voorjaar gewoon al klaar op zolder of in de garage.

En wat valt er dan te verdienen? Dat verschilt per leverancier maar is de moeite waard, we vermelden ze in strikt willekeurige volgorde:

  • Op alle tenten van Esvo geldt momenteel een korting van 20%
  • De Waard Tenten geeft deze maand regelmatig kortingen tot 200 euro op diverse modellen, en soms ook een tweede stoel of slaapzak voor de halve prijs.
  • Bij Karsten krijg je in september een korting van 10 tot 20% op een nieuwe tent, en 20% op het grootste deel van het winkelassortiment.
  • En ook bij Atomatent krijg je korting, namelijk 10% op alle nieuwe Atomatenten t/m één oktober a.s..
  • Bij tenttrailerbouwer Holtkamper krijgen de eerste 30 kopers van deze maand 10% korting op de nieuwste modellen, ook zijn daar al een aantal outletmodellen van dit modeljaar beschikbaar.
  • En ook Aart Kok doet mee met diverse (week)aanbiedingen op tenten, tenttrailers, luifels en voortenten.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel