Het Ursa slaapsysteem moet een einde maken aan onvoldoende slaapcomfort

Ursa slaapsysteem van Kammok

Het Ursa slaapsysteem moet een einde maken aan onvoldoende slaapcomfort

In de wereld van kamperen en buitensporten is slaapcomfort vaak een groot compromis. De nieuwste innovatie van Kammok, het Ursa slaapsysteem, moet een nieuwe standaard zetten op het gebied van comfortabele slaapmatten.

Dit geavanceerde slaapsysteem, ontworpen met de modernste technologie en materialen, is volledig gericht op hoogstaand slaapcomfort. Dit technische hoogstandje van Kammok belooft kampeerders een ongeëvenaarde slaapervaring.

Opmerkelijke combinatie

Het Ursa slaapsysteem biedt een opmerkelijke combinatie van technische expertise en een goed inlevingsvermogen in de behoeften van kampeerders. En daarmee heeft Kammok een product gecreëerd dat de manier waarop we slapen in de buitenlucht kan veranderen. Een duidelijk voorbeeld van hoe technologische vooruitgang en slim ontwerp kunnen samenkomen om de ervaring van het kamperen te verbeteren.

Vijftien centimeter dik

Met het Ursa slaapsysteem slaap je zo’n vijftien centimeter van de grond. Dat is de dikte van een behoorlijke matras. Die dikte beschermt je niet alleen tegen de ergste oneffenheden, maar ook tegen de koude. De basis van het nieuwe slaapsysteem is een zelfopblazende slaapmat met een dikte van tien centimeter, die een stabiele en comfortabele basis moet bieden. Bovenop die slaapmat ligt een vijf centimeter dikke topper van memory foam, die zich vormt naar het lichaam van de gebruiker en voor een ongeëvenaard comfort moet zorgen. Dat is nog niet alles, want het wordt gecombineerd met een quilt die hier weer aan wordt vast geritst.

Lekker groot formaat

Omdat het ontwerp van het Ursa slaapsysteem is gericht op het maximaliseren van comfort, heeft het ook riante afmetingen. Het systeem is ruim genoeg om elke slaaphouding aan te kunnen nemen, waardoor het geschikt is voor alle soorten slapers. Extra isolatie bij de voeten houdt de voeten van de gebruiker warm, terwijl de mogelijkheid om het systeem volledig dicht te ritsen voor maximale warmte in koudere omstandigheden zorgt. In warmere omstandigheden kan de quilt worden opengeritst en kan de kap worden verwijderd, waardoor het systeem goed ademt.

Draagbaar

Het Ursa slaapsysteem is niet alleen comfortabel, maar ook uiterst draagbaar en gebruiksvriendelijk. Het systeem wordt geleverd met een reistas voor eenvoudige opstelling en kan worden gekoppeld met een tweede eenheid om een groot tweepersoons slaapplek te creëren. Dit maakt het Ursa slaapsysteem van Kammok een ideale keuze voor zowel solo-avonturiers als koppels of gezinnen die samen kamperen.

“De Ursa is ontworpen om de grenzen van kampeercomfort te verleggen,” zegt Daniel, productontwikkelaar bij Kammok. “We wilden een systeem creëren dat kampeerders een nachtrust geeft die vergelijkbaar is met die van hun eigen bed thuis. Met de Ursa geloven we dat we dat hebben bereikt.”

Kostbaar

Het Ursa slaapsysteem is via een crowd-funding campagne op Kickstarter beschikbaar voor pre-order. Hoewel de prijs van ongeveer 500 US dollar wel erg hoog lijkt, is het duidelijk dat Kammok heeft geïnvesteerd in hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpelementen om een product te creëren dat de kampeerervaring naar een hoger niveau tilt. En daar moet nu eenmaal voor betaald worden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel