Hicle: internetplatform voor fietsers en wandelaars

kampeerzaken.nlVlak voordat de Fiets- en Wandelbeurs haar deuren opent wordt er een nieuwe internetplatform voor fietsers en wandelaars geïntroduceerd: Hicle.com.

 

Tijdens de komende Fiets en Wandelbeurs, op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2012 in de Amsterdam RAI, zal dit jonge internetplatform officieel ‘online’ gaan.


 

Hicle is een samentrekking van cycling en hiking, en wil als internetplatform een digitale partner gaan vormen voor fietsers en wandelaars die routes zoeken, zelf routes uitzetten of informatie willen inwinnen over bestemmingen, materiaal of outdoorproducten.

 

kampeerzaken.nlJakko Mur, een van de initiatiefnemers van het nieuwe platform: “Hicle bundelt alles wat een fietser of wandelaar nodig heeft op één site, in de wiki kan iedere ‘hicler’ zijn of haar reiservaringen kwijt en informatie geven over routes. En via de Hicle-kaart kun je eenvoudig routes opzoeken, uitzetten, delen met anderen of downloaden naar je gps-apparaat. Met één link kun je je vrienden al je routes laten zien, die tot in de kleinste details op de kaart worden getoond.”

 

De toepassingsmogelijkheden van Hicle.com zijn divers. Zo kunnen gebruikers de op Hicle.com gemaakte routes op de eigen site of op een Facebookpagina plaatsen, een Hicle-pagina – inclusief routes – in eigen huisstijl maken, enzovoorts.

Like dit artikel
Tweet dit artikel