Hobby Anniversary Edition jubileummodel

Hobby Anniversary Edition

Hobby Anniversary Edition ter ere van 30 jaar Hobby kampeerauto’s

FOCKBEK – Het is dit jaar 30 jaar geleden dat Hobby begon met het bouwen van kampeerauto’s. Het merk verkreeg daar al vrij snel een grote bekendheid mee door de zeer succesvolle Hobby 600 serie.

Deze opvallende semi-integraal campers waren hun tijd qua design ver vooruit. Ook nu zijn dit nog heel gewilde modellen waarvan er niet alleen nog de nodige rondrijden maar die ook veelvuldig worden gerestaureerd.

Rond het thema „30 Jaar Hobby Kampeerauto’s“ ontwikkelde Hobby een exlusief uitgevoerde, speciale versie van de Premium Van V65 GE. Het exclusieve karakter van dit Anniversary model begint al bij de zwarte voorzijde van de Renault Master die als basis voor deze kampeerauto dient.

Een „30 YEARS ANNIVERSARY EDITION“ logo mag uiteraard niet ontbreken, maar de echt opvallende zaken zijn de lichtmetalen velgen, luifel, navigatiesysteem, exclusieve bekleding en de verbreding van het bed waarmee men achterin naar keuze twee enkele bedden of één kingsize tweepersoons bed heeft. De Renault master is verder voorzien van een airbag voor de bijrijder, boardcomputer, ESP, en een IBS accubewakingsysteem.

Net als de andere campers van Hobby heeft ook de Premium Van het CI-BUS boardmanagementsysteem waarmee alle elektrische zaken kunnen worden aangestuurd via een LCD-paneel, en optioneel ook via de smartphone of tablet. De binnenverlichting geschiedt middels energiebesparende LED’s. Uiteraard wordt dit jubileummodel tegen een speciale actieprijs aangeboden.Ondanks alle luxe aan boord zal het model zelfs goedkoper dan de standaard uitvoering van de Premium Van V65 GE zijn.

Verder heeft Hobby rond het thema „30 Jaar Hobby Kampeerauto’s“ ook een mooie presentatie op Youtube geplaatst.

Like dit artikel
Tweet dit artikel