Hobby bouwt nieuwe productie- en opslaghal

Hobby uitbreiding

Hobby bouwt nieuwe productie- en opslaghal

De caravan- en camperfabrikanten kunnen de vraag nog steeds maar amper aan. Er wordt her en der dan ook flink geïnvesteerd in uitbreiding van de productiecapaciteit om aan de steeds maar toenemende vraag te kunnen voldoen.

Ook Hobby, in Europa nog steeds marktleider op het gebied van caravans, investeert in een uitbreiding. Afgelopen voorjaar is het bedrijf gestart met de bouw van een nieuwe hal.

Deze nieuwe hal, die zowel voor de productie als voor de opslag wordt gebruikt, heeft een oppervlakte van zo’n 1600 m² en moet in oktober al in gebruik worden genomen. Er is een bedrag van 1,2 miljoen euro mee gemoeid. In de nieuwe hal komen zo’n 25 mensen te werken. Zij zorgen daar voor een verdere verwerking van de ruwe onderdelen van de voor- en achterzijde van de voertuigen. Een proces dat altijd onder een constante temperatuur moet plaatsvinden. Doordat deze onderdelen nu meteen verwerkt kunnen worden, verloopt het productieproces nog gestructureerder en is er bovendien minder opslagruimte benodigd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel