Hobby maakt aanbod campers in modeljaar 2017 nóg concurrerender

hobby campers modellen 2017

Hobby campers worden in modeljaar 2017 nóg completer uitgevoerd.

FOKBECK – Hobby gaat haar programma campers in modeljaar 2017 nog concurrerender maken. De sterke punten waarmee Hobby haar marktaandeel veroverde zullen nog sterker worden ingezet.

Dat houdt in dat diverse campers van Hobby standaard met een geheel complete basisuitrusting zullen worden geleverd. Ook zijn er een aantal nieuwe designvarianten en diverse aantrekkelijke extra’s.

Hobby zal in haar modellenpalet van 2017 totaal 75 campers opnemen. Het programma bestaat als vanouds uit buscampers, ‘vans’, alkoof campers en halfintegraal campers met en zonder hefbed.

Bij de halfintegraal campers en vans uit de Optima de Luxe serie is het aantal indelingen nog verder uitgebreid. Daarbij worden steeds 2 designvarianten gehanteerd: met een De Luxe achterzijde en een Premium achterzijde. Deze varianten zijn ook beschikbaar in de speciale T65 GQ en T65 GQH modellen. De Siesta De Luxe vult het programma van Hobby aan met een aantal alkoofcampers die zich uitstekend lenen voor een vakantie met het gezin.

Met de “De Luxe”aanduiding wordt de eerder genoemde complete uitrusting genoemd. Dit zijn modellen die in modeljaar 2017 met een geheel complete basisuitrusting worden geleverd. Deze modellen zijn leverbaar in het  Siesta  en Optima programma. Deze De Luxe modellen worden met alle mogelijke opties geleverd, deze vertegenwoordigen een waarde van soms wel meer dan 10.000 euro.

De eerder besproken Vantana buscamper wordt in 2017 op de markt gezet met een innovatieve koelkast in de bovenkastjes en diverse andere verbeteringen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel