Hobby introduceert rijk uitgeruste Maxia-reeks

Hobby Maxia caravans

Hobby introduceert rijk uitgeruste Maxia-reeks

Hobby brengt met de Maxia een geheel nieuwe reeks caravans op de markt. De Duitse caravanfabrikant begint de Maxia-serie met twee behoorlijk grote indelingen.

Hoewel de nieuwe Hobby Maxia niet direct het topmodel is, combineren de Maxia-modellen volgens de fabrikant een modern design met een echte topuitrusting.

En zo introduceert de Duitse caravanfabrikant, die qua modelreeksen doorgaans weinig variatie kent, opeens twee nieuwe modelreeksen tegelijk. Hobby introduceerde onlangs immers ook al de Beachy caravans.

Hobby Maxia-caravansIn kampeerseizoen 2022 zal de Hobby Maxia verkrijgbaar zijn in gaat het kampeerseizoen 2022 in met twee indelingen, de 495 UL en 660 WQM. Aan de buitenzijde zijn de Maxia-caravans afgewerkt met een fijn hamerslagprofiel en donkergrijze graphics. Bij beide modellen wordt het interieurdesign gedomineerd door strakke vormen en sfeervolle doch moderne kleuren.

Maxia 495 UL

De Maxia 495 UL heeft een indeling die we vaker zien. Hij heeft voorin twee eenpersoonsbedden, achterin bevindt zich rondzit. Halverwege bevindt zich de keuken met daar tegenover de was/toiletruimte. Het woongedeelte kan van het slaapgedeelte worden afgescheiden door middel van een gordijn.

Maxia 660 WQM

De indeling van de Maxia 660 WQM is volgens Hobby volledig nieuw ontwikkeld. Deze caravan heeft de keuken voorin, waar je kunt genieten van een zee aan daglicht dankzij de panoramische dakramen. In het midden van de caravan bevindt zich de U-vormige zithoek. Achterin is het slaapgedeelte. Eerst zien we een dwars geplaatst queensbed en daarachter bevindt zich een king-size badkamer die de gehele breedte van de caravan beslaat.

Like dit artikel
Tweet dit artikel