Nieuwe Hobby La Vita richt zich op jonge caravanners

kampeerzaken.nlHobby Caravans gaat op de Caravan Salon voor modeljaar 2009 een geheel nieuwe serie caravans, genaamd La Vita, presenteren. Deze caravans krijgen een nieuw, gedurfd design waarmee Hobby de strijd om de wat jongere, sportiever ingestelde caravanners met de concurrentie aan gaat.
Bovendien moet de nieuwe La Vita zich volgens Hobby ook meer voor kortere kampeervakanties lenen.
 
kampeerzaken.nlHobby bewandelt met de nieuwe gestyleerde ramen en het moderne interieur een geheel andere weg dan we van dit doorgaans vrij conventionele merk gewend zijn.
Hobby onderkent dus duidelijk het belang van de jonge kampeerders als een interessante doelgroep, en investeert daarmee tegelijk ook in de toekomst, want de jonge kampeerders worden uiteindelijk ook een dagje ouder.
kampeerzaken.nlDe nieuwe La Vita caravans krijgen een vrij ronde, robuuste kop en een eveneens vrij massieve achterzijde. Het achterraam loopt aan de onderzijde een beetje rond waardoor de rechte lijnen van de achterzijde wat vloeiender ogen.

kampeerzaken.nlHet interieur heeft is in lichte tinten uitgevoerd, met veel ahorn, creme, zilvergrijs en olijfkleurige accenten, die fraai combineren met de warm getinte stoffering.

kampeerzaken.nlVerder heeft Hobby ook voor de bestaande series de nodige veranderingen en verbeteringen aangekondigd, waarover later meer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel