Hobby Vantana Limited Edition buscamper

Hobby Vantana Limited Edition buscamper

Hobby Vantana Limited Edition

Hobby introduceert voor dit voorjaar een actiemodel van haar populaire Vantana buscamper. De Vantana Limited Edition worden er slechts 111 gemaakt. Volgens Hobby zijn deze 111 exemplaren uitgerust met een optiepakket waar normaal gesproken zo’n bijna 9000 euro voor moet worden betaald.

Het actiemodel is echter slechts een fractie duurder dan de standaarduitvoering zodat dit een financieel voordeeltje van ongeveer 8500 euro op kan leveren. Uiteraard heeft Hobby voor deze actiemodellen de meest populaire opties geselecteerd.

Zo hebben ze bijvoorbeeld een navigatiesysteem met achteruitrijcamera en database met overnachtingsplaatsen. Ook zijn ze voorzien van een accumanagementsysteem met Hella accusensor, de bekende Hobby Slimline compressorkoelkast van 90 liter, het Hobby CI-BUS met boordmanagement met TFT-controlepaneel, extra hoogwaardige isolatie en GFK-bodem met XPS-isolatie en nog veel meer. De Fiat Ducato is uitgerust met een 130 pk dieselmotor, ESP, ASR, Hill hold-functie en traction control.

De Limited Edition wordt gebouwd in drie varianten: K60 FT, K60 Fs en K65 FT. Deze hebben achterin een comfortabel dwarsbed, het onderscheid in deze drie indelingen is terug te vinden in de was/toiletruimte. Voor de betimmering kan men kiezen voor Ashai Esche of Magnolia houtdecor met Bronze/Stone Grey Metallic accenten. Voor het exterieur kan men zelfs uit vier kleuren kiezen: wit, zwart, staalgrijs en zilvergrijs.

Like dit artikel
Tweet dit artikel