Hobby’s eerste caravan met hefbed

Hobby De Luxe 515 UHK

Hobby’s eerste caravan met hefbed

FOCKBEK – Onder de vele noviteiten die Hobby onlangs aan de pers toonde, was ook een noviteit die op het eerste gezicht niet zo erg opviel, maar niettemin heel interessant is.

Het betreft namelijk Hobby’s allereerste caravan met hefbed. De Hobby De Luxe 515 UHK, waar we het nu over hebben, is verre van klein. Door het extra hefbed heeft deze caravan een indrukwekkend aantal slaapplaatsen.

Hobby De Luxe 515 UHKJe kunt in deze nieuwe Hobby caravan namelijk met 8 personen slapen. Dat is dus genoeg ruimte voor twee gezinnen met kinderen, al kunnen we ons niet zo snel voorstellen dat je er met twee gezinnen voor zou kiezen om in één caravan op pad te gaan. Als iedereen in bed ligt, gaat het natuurlijk prima, maar als iedereen uit bed is wordt het erg gezellig. We denken dat deze caravan daarom ook veel geschikter is voor een groot gezin, of mensen die zo nu en dan wat logés meenemen.

Achterin de caravan vinden we een grote rondzit, die kan worden omgebouwd naar een tweepersoons bed. Daarboven is het tweepersoons hefbed. Aan deze kant van de caravan kun je dus al met vier personen slapen. Voor in de caravan is een treinzit, met daarnaast een stapelbed. Ook de treinzit kan worden omgebouwd naar een tweepersoonsbed, zodat de caravan hiermee over 8 slaapplaatsen beschikt.

Zoals we van Hobby gewend zijn, is ook deze caravan overcompleet uitgevoerd, met onder meer een 150 liter koelkast.

Like dit artikel
Tweet dit artikel