Holiday Air Volution 300, Fortex’ eerste vouwwagen met oppompbare voortent

Fortex Holiday Air Volution 300

Tenttrailer met oppompbare voortent van Fortex

ZOETERMEER – Op de Caravana (19 t/m 24 januari) zal Fortex Voortenten haar allereerste vouwwagen met oppompbare voortent presenteren.

De Holiday Air Volution 300, zoals de nieuweling heet, maakt gebruik van de AirVolution-technologie. Gehannes met tentstokken bij het opzetten van de voortent behoort hiermee tot het verleden.

De voortent van de Holiday Air Volution 300 heeft geen stokken maar een oppompbaar frame. Hierdoor is het opzetten van de voortent een kwestie van oppompen, afspannen en klaar. De Holiday Air Volution 300 is bovendien licht, hij weegt leeg slechts 315kg. Daarmee is het één van de lichtste tenttrailers/vouwwagens in zijn soort.

De Holiday Air Volution 300 is bovendien licht, hij weegt leeg slechts 315kg. Daarmee is het één van de lichtste tenttrailers/vouwwagens in zijn soort.Fortex heeft wat extra functionaliteiten aan de voortent toegevoegd. Zo kun je de voorwand zowel halverwege als aan de voorzijde inritsen. Daardoor heb je de keus uit een voortent met luifel, of een diepe voortent zonder luifel. De twee slaapcabines van de Holiday Air Volution 300 hebben hun eigen binnentent die is voorzien van een extra ventilatieklep, en worden geleverd inclusief comfortabele matrassen.

Onder de slaapcabines kunnen extra slaapplaatsen worden gecreëerd. Optioneel zijn er onder meer beugels voor het zijwaarts opbergen van de tenttrailer beschikbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel