Holtkamper en Easy Caravanning bundelen krachten

Holtkamper en Easy Caravanning bundelen krachten

Holtkamper en Easy Caravanning bundelen krachten

Er is de laatste tijd nogal wat gewijzigd op de Nederlandse vouwwagenmarkt. Het begon een aantal jaren geleden, toen Aart Kok besloot om niet meer met dealers en eigen vestigingen te werken. Ook nam Aart Kok Combi-Camp over. Niet veel later verkocht Bert Holtkamp zijn bedrijf Holtkamper aan de Wim van der Vorst, ook wel bekend als de directeur bij De Vouwwagenspecialist uit Boxtel.

Het afgelopen jaar werden we vervolgens aangenaam verrast door de innovatieve TakeOff vouwwagen van EasyCaravanning. Dat project werd ook al een paar jaar geleden opgestart door Maarten de Roos, o.a. oud-directeur van Kip Caravans. Ook daar was Wim van der Vorst bij betrokken.

Krachten bundelen

TakeOff vouwwagenDe TakeOff beleefde (uiteraard) een succesvolle introductie op de laatste editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht en volgende maand gaat de serieproductie daarvan beginnen. En nu komt het punt waar veel van dit alles bij elkaar komt. Per 1 januari 2020 is Easy Caravanning namelijk officieel onderdeel geworden van de Nederlandse Campfire Group, waar ook Holtkamper deel van uit maakt. Het is natuurlijk ook heel logisch dat twee van de meest innoverende Nederlandse bedrijven in deze branche de krachten gaan bundelen. De assemblage en gehele supply chain van beide merken zal binnenkort onder één dak in Emmen gaan plaatsvinden. Andere ondersteunende activiteiten zijn inmiddels ook al gecentraliseerd.

Drie vestigingen

De TakeOff van Easy Caravanning en de modellen van Holtkamper zullen in Nederland verkocht gaan worden vanuit 3 eigen vestigingen, te weten:

  • Midden-Nederland: Tent Trailer Conceptstore Utrecht
  • Noord-Nederland: Tent Trailer Center Emmen
  • Zuid-Nederland: Tent Trailer Center Boxtel

De eerste vestiging is in feite de nieuwe locatie van Holtkamper Bunnik. De laatste locatie in dit rijtje kennen we natuurlijk ook al als ‘De Vouwwagenspecialist’. Het nieuwe pand in Utrecht langs de A2 is pas geopend, in Emmen verhuist alles binnenkort naar een nieuwe locatie. Het prototype van de TakeOff staat op dit moment in Boxtel. Begin maart zal er op alle drie de vestigingen een pre-production van de TakeOff model in de showroom staan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel