Nieuwe generatie Holtkamper Flyer

kampeerzaken.nlDe Holtkamper Flyer bestaat dit jaar 25 jaar en is nog steeds één van de grote verkoopsuccessen van Holtkamper tenttrailers. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum introduceert Holtkamper op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht een nieuwe generatie van de Holtkamper Flyer tenttrailer; de Holtkamper Flyer Bedouin Membrane Airco.
Het is een hele mond vol, maar deze Holtkamper Flyer biedt dan nagenoeg alle Holtkamper innovaties van de afgelopen tijd.
 Wat is er dan zo nieuw aan deze nieuwe Holtkamper Flyer? Bijna alles:
– Het dak is nu voorzien van het gepatenteerde Membrane Airco Tentsystem voor optimale isolatie en ventilatie, bovendien kun je achteraf het dak eenvoudig te vernieuwen. Tegen meerprijs kan het worden voorzien van Anti-pollen doek.
kampeerzaken.nl– De Flyer kan nu worden uitgebreid met de Adventuretent; een kleine stormtent die zowel vrijstaand als ook ‘aangedockt’ aan de tenttrailer, als ook vrijstaand kan worden opgezet.
– De zijwanden van de nieuwe Flyer kunnen worden voorzien van bagageluiken. De bankkasten van de Flyer zijn aangepast zodat vouwkratten niet alleen onder de bankkasten maar ook onder de zitruimte kunnen worden geschoven.
– In de dekselruimte kan een ‘Kidsroom’ worden geplaatst; een mugdichte slaapcabine voor kinderen, te bereiken vanuit zowel de zitruimte als de voortent te bereiken.
kampeerzaken.nl
– De nieuwe luifel van de Flyer Bedouin heeft standaard twee zijwanden die je met diagonale ritsen kunt ‘delen’. Daardoor kan één driehoek blijven staan en één driehoek worden uitgespannen. Ook deze luifel kan eventueel afsluitbaar worden gemaakt en worden voorzien van een grondzeil.
Kijken dus, op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, of op www.holtkamper.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel