Holtkamper introduceert de Nano, een nieuwe tweepersoons vouwwagen

Holtkamper Nano vouwwagen

Holtkamper introduceert de Nano, een nieuwe tweepersoons vouwwagen

Het komt de laatste jaren niet zo vaak meer voor dat Holtkamper een geheel nieuw model introduceert. De nieuwe Nano was te zien op de Paasshow van de Nederlandse vouwwagenfabrikant en staat uiteraard ook nu nog in de Holtkamper showrooms.

In tegenstelling tot de andere Holtkamper vouwwagens heeft de nieuwe Nano een hardtop. Daarmee is de Nano voor zover wij weten het eerste model met hardtop sinds de uit productie genomen Astro en Flyer.

Uiteraard is ook dit een supersnel op te zetten vouwwagen en daardoor ideaal voor rondreizen. Het is ook een compacte vouwwagen, die slechts voor twee personen geschikt is. Maar die twee personen hebben in de Nano ook alle ruimte. Bovendien kan de riante, afritsbare eenstoks worden voorzien van een voorwand zodat je bij koudere omstandigheden wat meer beschutting hebt. Het bed van de Holtkamper Nano is extra ruim uitgevoerd. De Nano is standaard niet voorzien van een keuken, wie wil kan een van de Holtkamper keukens op de dissel meenemen. Ook optioneel: het beroemde, geavanceerde Wind Force Systeem waarmee de vouwwagen door middel van luchtdruk wordt uitgeklapt.

Nieuw onderkomen

Zoals de meeste Holtkamper-liefhebbers weten, is Holtkamper gevestigd in Emmen en heeft het bedrijf ook een grote showroom in Bunnik. Die laatste gaat later dit jaar verhuizen. In november hoopt Holtkamper haar nieuwe onderkomen in Utrecht in gebruik te nemen. Dit komt vlak langs de A2, waar ook al showrooms van Jaguar en Land Rover te vinden zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel