Holtkamper Kyte is vernieuwd

Holtkamper Kyte 2021 is vernieuwd

Holtkamper Kyte is vernieuwd

Het topmodel van Holtkamper is al jaren de Kyte. Deze sportieve tenttrailer trok bij de introductie behoorlijk wat aandacht door de bijzondere eenstoksluifel die als een vlieger wordt opgespannen. Daar ontleent de Kyte dan ook zijn naam aan.

Deze luifel past Holtkamper ook toe in nieuwere modellen zoals de Aero en Nano. En voor komend modeljaar heeft Holtkamper de Kyte zelf onder handen genomen.

Verbeteringen

Nu heeft Holtkamper al de goede gewoonte om de modellen voortdurend te verbeteren. Qua materialen en afwerking is er dus niet veel meer te verbeteren. De wagenbak is daarom bijvoorbeeld ongewijzigd. Wel heeft Holtkamper de achterzijde van de tenttrailer veranderd. Deze is voortaan uitgerust met een robuuste kunststof bumper in ‘offroad-look’, met daaronder een sportieve diffuser. De verlichting is voortaan met leds uitgevoerd voor een hogere betrouwbaarheid en lager energieverbruik. Ook de spatborden zijn veranderd, mede om plaats te maken voor de grotere 15-inch lichtmetalen velgen.

Kleurstelling

Holtkamper Kyte model 20212021 De tent en het windvaste, aerodynamische ontwerp daarvan evenals de karakteristieke luifel zijn onveranderd gebleven. Wel heeft Holtkamper de kleurstelling van de Kyte veranderd. Verantwoordelijk hiervoor is het Belgische designbureau Hegge ID, dat ook de TakeOff van zustermerk Easy Caravanning heeft ontworpen. Men koos voor een minimalistische maar krachtige combinatie van natuurlijke tinten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel