Holtkamper MTT genomineerd voor Duitse ontwerpprijs

kampeerzaken.nlBundesministerium für Wirtschaft und Technologie heeft de Holtkamper Multi-Talent-Trailer genomineerd voor de ‘Designpreis der Bundesrepublik Deutschland 2010’, een belangrijke internationale ontwerpprijs. Volgens de Duitse rijksoverheid, die deze prijs organiseert, is dit de prijs der prijzen op het gebied van design.

De makers van de Holtkamper MTT (2e generatie Bert Holtkamp en 3e generatie Jelle Holtkamp) zijn opnieuw erg trots. Ontwerper Bert Holtkamp: "Het gaat maar door. Eerst de Innovatieprijs, toen de prijs van Red Dot, en nu deze prestigieuze Designprijs. Het is natuurlijk ontzettend leuk dat nota bene de overheid in Berlijn ons heeft aangewezen voor deze officiële nominatie. Voor deze prijs kun je jezelf helemaal niet aanmelden, alleen een paar geselecteerde instanties kunnen je voordragen."  Zijn zoon, Jelle Holtkamp: "Wat mij betreft hebben we met deze nominatie nu al een beetje gewonnen, het is echt een hele eer".


 

kampeerzaken.nlDe Multi-Talent-Trailer van Holtkamper is een in feite vrij simpel, maar zeer effectief concept dat het mogelijk maakt de tenttrailer op te zetten terwijl spullen als kano’s, surfplanken en fietsen gewoon aan de trailer bevestigd kunnen blijven. De constructie, waar de spullen op bevestigd zijn, kun je namelijk gewoon opzij rollen/schuiven.

De 10-koppige jury, die bestaat uit vele grote namen, waaronder Roland Heiler, Managing Director van Porsche Design GmbH, zal zich op 18 augustus voor het eerst over de Holtkamper Multi-Talent-Trailer gaan buigen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel