Holtkamper Multi-Talent-Trailer

kampeerzaken.nlNog een primeur op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: een Holtkamper tenttrailer met extra ruimte voor fietsen, een keuken, surfplanken of extra bagage. Het chassis van de Multi-Talent-Trailer is iets langer dan bij een normale Holtkamper tenttrailer en biedt daarom de mogelijkheid om diverse dingen te combineren. Plaats bijvoorbeeld 2 fietsen op de dissel van de tenttrailer, in het midden de tenttrailer-opbouw en achteraan de keuken. Of plaats een bagagebox direct achter de keuken zodat je een tweede koelkast en extra bagage mee kunt nemen.
 Volgens tenttrailer-goeroe Bert Holtkamp is de nieuwe Holtkamper Multi-Talent-Trailer dé oplossing voor alle inpakzorgen waar je met een tenttrailer mee te maken hebt. Bij aanschaf van de tenttrailer bepaal je namelijk zèlf hoe je het chassis wilt indelen.
kampeerzaken.nlBijvoorbeeld de Holtkamper Multi-Talent-Trailer met Mobiele Keuken voor, BaseBox XXL achter en de unieke Holtkamper Bike-N-Boat Roller met plaats voor bijv. kano’s en fietsen. Hierdoor biedt een Holtkamper tenttrailer nog meer mogelijkheden om je favoriete sport of hobby, zoals mountainbiken, duiken, kite-surfen, modelvliegen, vissen etc. ook op vakantie uit te oefenen.
Handig aspect van de Holtkamper Multi-Talent-Trailer is het feit dat je de surfplanken, fietsen, keuken, kano of wat je ook meeneemt, gewoon kunt laten zitten als je de tenttrailer uitvouwt.
kampeerzaken.nlMeer info op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en op www.holtkamper.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel