Dit zijn de nieuwe HomeStar caravans!

kampeerzaken.nlZoals bekend heeft Kip, na het faillisement van de Tirus groep, de modelrechten van o.a. Home-Car Caravans overgenomen. Kip introduceert, zoals in juli al aangekondigd, onder de nieuwe naam HomeStar de opvolger van de Home-Car caravans.
Zo te zien is Kip er prima in geslaagd de Home-Car modellen door te ontwikkelen tot een betaalbare serie caravans met een nieuwe, moderne uitstraling en een goede kwaliteit.
De eerste HomeStar modellen zullen op de Caravan Salon in Düsseldorf, welke plaatsvindt van 30 augustus tot en met 7 september 2008, worden tentoongesteld.
 
kampeerzaken.nlIn eerste instantie zullen er vijf verschillende indelingen voor de HomeStar caravans, variërend van de opbouwlengte van 4 tot 4,8 meter, worden geïntroduceerd. Gerelateerd aan het succes zal het aantal indelingen worden uitbreid.
De prijzen van de HomeStar caravans, die een uitgebreid uitrustingsniveau krijgen, beginnen bij € 14.350. Kip Nederland is ervan overtuigd dat men met de HomeStar modellen ook in de verschillende exportmarkten, waarvoor de aanwezigheid op de Caravan Salon de eerste stap is, goed zal zal slagen.
kampeerzaken.nlIn Nederland zullen we nog even geduld moeten hebben. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (16 t/m 22 oktober 2008) zal Kip Nederland de eerste HomeStar modellen aan het Nederlandse publiek tonen. Tegelijkertijd zullen dan de eerste modellen aan de dealers worden uitgeleverd.
De website www.home-star.nl is vanaf heden online.
kampeerzaken.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel