Honderdjarig Notin introduceert de Vera met face-to-face zithoek

Notin Vera camper

Honderdjarig Notin introduceert de Vera, een compacte halfintegraal camper met face-to-face zithoek

Het Franse campermerk Notin introduceerde op Paris Air Show bij Le Bourget de Véra. Een nieuwe, compacte halfintegraal camper is een instapmodel maar heeft een bijzondere indeling.

Met de 6,49 m lange Vera laat Notin zien dat ook een compacte luxe camper serieus genomen moet worden. De nieuwe Vera zou vanwege de aparte indeling, de befaamde bouwkwaliteit van Notin en het mooie ruimtelijke gevoel van het interieur wel eens een groot publiek kunnen aantrekken.

Face-to-face loungehoek

Notin Vera camperOndanks het compacte formaat biedt Notin Vera zes zitplaatsen en vier slaapplaatsen. Notin, dat dit jaar zijn honderdjarig bestaan viert en daarmee de oudste Europese camperfabrikant is, volgt met de kleine Vera qua indeling de laatste trends. Het vaste bed achterin heeft plaatsgemaakt voor een face-to-face loungehoek, direct achter de voorstoelen. Deze loungehoek biedt plaats aan maximaal vijf personen en heeft een in delen wegklapbare tafel. Elk van de zitbanken van de loungehoek kan men omvormen tot een gehomologeerd zitplaats, mét uitzicht op de weg. De zithoek kan worden omgebouwd tot een tweepersoons bed maar daarboven bevindt zich ook een elektrisch bediend hefbed in king-size formaat.

Afgescheiden achterdeel

Halverwege de camper bevindt zich de keuken, met aan de ene zijde het keukenblok en aan de andere zijde de koelkast. Het achterste gedeelte van de camper is  afgescheiden door een deur. Hierachter bevindt zich een soort van privégedeelte, met een douche en toilet en ook een grote kleerkast/kleedkamer met drie laden. Daarnaast heeft de Vera ook een behoorlijk grote garage met een hoogte van 125 cm, waar dus ook fietsen in passen.

Notin 2022-collectie

De verdere 2022-collectie van Notin zal de komende periode worden onthuld. Want ook de Franse camperfabrikant wordt geconfronteerd met een tekort aan basisvoertuigen vanwege de te grote vraag naar halfgeleiders. Tot de 2022-colelctie behoren ook de Bilbao BCL en de Palma JL, waarover later meer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel