Horntools heeft nu ook eigen lijn compressorkoelboxen

Horntools heeft nu ook eigen lijn compressorkoelboxen

Horntools heeft nu ook eigen lijn compressorkoelboxen

Horntools is niet zo bekend onder de meeste kampeerders, maar wie wel eens off-road rijdt of met een daktent kampeert, zal de naam van deze Oostenrijkse leverancier misschien wel bekend voorkomen.

Naast een heel assortiment spullen voor off-road rijden, waaronder diverse daktenten, introduceert Horntools nu ook een eigen assortiment koelboxen.

Drie formaten

Het assortiment koelboxen van de accessoireleverancier uit het Oostenrijkse Dornbirn bestaat uitsluitend uit compressorkoelboxen. Deze bieden optimale prestaties bij een gering energieverbruik. De ‘Freezbox’ compressorkoelboxen zullen verkrijgbaar zijn in drie maten: 42, 52 en 75 liter. Ze zijn alle drie voorzien van vaste wielen alsmede een trolleyhandgreep. Het grootste model heeft bovendien twee afzonderlijk regelbare compartimenten. Dankzij de uitschuifbare handgreep en de grote wielen kan hij gemakkelijk naar de picknickplek, buitenkeuken of het kampvuur worden getrokken. Om te voorkomen dat de autoaccu diep wordt ontladen, hebben de koelboxen een accubeveiliging die de stroomtoevoer onderbreekt zodra het voertuig (in stand H) wordt uitgeschakeld.

Concurrerend geprijsd

Alle Freezbox koelboxen werken op 12, 24 of 110 – 240 volt. Het stroomverbruik bedraagt volgens Horntools 45 tot 60 watt. De kleinste Freezbox weegt 14,8 kilogram, de grootste weegt 25,8 kilogram. Daarmee is zowel het energiegebruik en het gewicht vrij gemiddeld. Waar de Freezbox koelboxen van Horntools zich wel in onderscheiden, is de lage prijs. Nu zijn compressorkoelboxen altijd behoorlijk kostbaar maar 470 euro voor het kleinste model en 780 euro voor het grootste model zijn behoorlijk concurrerende prijzen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel