Human-Comfort introduceert “travel buddy”

Human-Comfort reiskussen

Serie reiskussens van Human-Comfort

ZOETERMEER – Op zich is er natuurlijk niets nieuws aan een reiskussentje. Je kunt ze, met name in de opblaasbare uitvoering, bijna overal verkrijgen. Je hebt in de meeste gevallen helaas maar keus uit één model. Dat moet dan maar net naar je zin zijn.

Reden voor de ontwerpers van Human-Comfort om een complete lijn compacte reiskussens in verschillende modellen te maken.

Deze kussens zijn geschikt voor elke reis en voelen ook nog eens heerlijk zacht en natuurlijk aan. De ontwerpers van Human-Comfort vonden het een hele uitdaging, maar het is ze gelukt. Ze hebben zich laten inspireren door de materialen die worden gebruikt in de woonbranche en hebben daarmee een lijn van “comfortabele reisvrienden” in verschillende vormen en maten ontwikkeld. De bekleding van de kussens ziet er uit als schapenvacht en voelt minstens zo zacht aan. Je kunt de kussens klein oprollen en meenemen in de meegeleverde compressietas.

De kussentjes hebben een vulling van verschillende vulmaterialen waaronder zeer zacht traagschuim. Je kunt de kussens niet alleen op reis gebruiken, ze doen het ook heel goed thuis op de bank of waar dan ook. Zo kun je ze het hele jaar door gebruiken.

Human-ComfortOm de lijn compleet te maken zijn er ook twee hoezen ontwikkeld voor het luchtbed of de slaapmat. Door de flexibiliteit van het materiaal passen deze comfortabele hoezen op vrijwel elk formaat luchtbed of slaapmat.

De nieuwe reislijn van Human-Comfort is vanaf eind maart verkrijgbaar bij de kampeerspeciaalzaken en buitensportzaken. Meer informatie vind je op www.human-comfort.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel